93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

No t'ho perdis! 

Notícies

El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu

Data de la notícia: 22-06-2020
Compartir aquest esdeveniments
Tags: montserrat, horaris, temporada estiu 2020, estiu, funicular, cremallera

 

El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu

En aquesta temporada d'estiu del 2020, el Tren Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan adapten els seus horaris d'avtivitat per oferir el millor servei a l'usuari de manera sostenible i segura.

 

La freqüència de sortida del servei de Tren Cremallera de Montserrat serà cada 30 minuts fins al 31 de juliol, i els caps de setmana entre les 10:00 h i les 13:00 h la freqüència serà de 20 minuts. Durant tot el mes d'agost el servei del Cremallera es realitzarà cada 20 minuts.

 

En el cas del Funicular de Sant Joan, està previst que en el servei de dilluns a divendres fins al 31 de juliol l'última baixada s'efectuarà a les 16:50 h. Els caps de setmana de juliol i durant tot el mes d’agost l'última baixada del funicular serà a les 17:50 h. El trajecte del funicular es realitzarà amb una freqüència de 12 minuts.

 

A les taquilles de les estacions del Tren Cremallera es podrà comprar el bitllet per accedir a Montserrat. Si es vol venir amb tren des de Barcelona, també es pot comprar el bitllet combinat de Tren+Cremallera al Punt d'Informació de Montserrat a l'estació d'FGC de Plaça Espanya, a Barcelona.

 

El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.