93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

ca

No t'ho perdis! 

Notícies

Horari del Funicular de Sant Joan durant la cursa Vertical Montserrat

Dissabte dia 14 d'abril
Data de la notícia: 12-04-2018
Compartir aquest esdeveniments
Tags: Cremallera de Montserrat, Funicular de Sant Joan, Funicular de la Santa Cova

Degut a la celebració de la cursa Vertical Montserrat que es celebrarà el proper dissabte dia 14 al tram d'escales que conecta els funiculars de Montserrat, el Funicular de Sant Joan iniciarà el seu servei a partir de les 12:00h. A partir d’aquesta hora, l’horari del funicular serà cada 12 minuts com és habitual.

El proper dissabte dia 14 tindrà lloc la I Cursa Vertical de Montserrat que transcorre per les escales de servei que hi ha als dos funiculars de Montserrat. La cursa està limitada a 100 participants per commemorar el centenari del Funicular de Sant Joan, inaugurat el setembre de 1918.

Amb una distància total de 1.000 metres i un total de 2.184 esglaons, és la primera cursa vertical d’escales d’Espanya i es situa entre les més dures del circuit mundial.

La Vertical Montserrat forma part de la Towerrunning Tour 2018 de la Towerruning World Association. 

Esperem que pugueu gaudir d’aquesta cursa organitzada per Bombers de la Generalitat i que ajudarà a finançar programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a infants en risc d’exclusió, que es duen a terme als centres de Sant Joan de Déu.

 

Horari del Funicular de Sant Joan durant la cursa Vertical Montserrat
Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.