93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

ca

No t'ho perdis! 

Notícies

4a Marxa del Pelegrí des de Montserrat

15 d'abril
Data de la notícia: 09-04-2018
Compartir aquest esdeveniments

La Marxa del Pelegrí s'organitza cada any, a principis d'abril, i recorre l'últim tram del Camí Ignasià, des de Montserrat fins al Santuari de La cova a Manresa, seguint les passes que va fer Sant Ignasi de Loiola el 25 de març de 1522, revivint la seva experiència i gaudint dels paisatges que van captivar-lo.

Es tracta d'un recorregut de 26km en el què podreu descobrir paisatges inspiradors.

 

Des del Monestir de Montserrat passa per Santa Cecília, Castellbell i el Vilar, Castellgalí i el Xup, fins arribar al centre de Manresa. La caminada permet també experimentar l’acollida que va rebre a l’antic Hospital de Santa Llúcia (avui Capella del Rapte i Museu Comarcal) i redescobrir la ciutat que va inspirar aquest personatge de relleu mundial.

 

Seguint la petjada del pelegrí

Un 25 de març de 1522 el pelegrí Ignasi de Loiola baixava de Montserrat en el seu pelegrinatge des del País Basc cap a Jerusalem, i arribà a Manresa.

 

Va fer-hi una estada d’onze mesos, durant els quals va viure una profunda tranformació espiritual que el va portar a redactar els Exercicis Espirituals i, posteriorment, a fundar la Companyia de Jesús. Durant tota la seva vida, el record de Manresa el va acompanyar en el seu intens viatge personal.

 

+ info a manresa.cat

4a Marxa del Pelegrí des de Montserrat
Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.