93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

No t'ho perdis! 

Escoles

 • Voleu venir amb l'escola?

  Arribar a Montserrat amb el Cremallera ofereix en si mateix la possibilitat de viatjar amb un mitjà de transport singular, gairebé únic a l’estat espanyol.

   

  Montserrat posa a l’abast de les escoles la possibilitat de realitzar activitats pedagògiques i de lleure adaptades a tots els cicles formatius. D'aquesta manera esdevé una eina per al coneixement i el foment del transport públic des de les escoles i permet treballar la importància de la utilització dels transports públics i les normes de civisme i seguretat.

   

  A més, Ferrocarrils de la Generalitat posa a disposició de les escoles “El tren de l'ensenyament”, que acosta als més joves al món del ferrocarril, en tots els seus vessants a través d’activitats pedagògiques, d’acord amb el currículum educatiu del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A través del Tren de l'ensenyament es pretén sensibilitzar i formar als més joves en el coneixement, el funcionament i la gestió del transport sostenible, de la mobilitat i del respecte per l’entorn en el qual vivim i donar a conèixer l’evolució i història del tren. Els alumnes disposen d’una activitat que, des de la vessant tecnològica, els donarà a conèixer diferents tipus de transport: el Cremallera i els Funiculars. 

   

  L'activitat, dirigida generalment a alumnes de formació Primària, ofereix dues opcions:

  • Activitat, material i viatge amb Cremallera: 7,00 € / alumne
  • Activitat, material i viatge amb Cremallera i amb Funicular de Sant Joan: 12,70 € / alumne
  Per a més informació, truca al telèfon
  932 521 480
  o envia un correu electrònic a
FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.