93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

Molt més del que t'imagines
Montserrat: Cremallera & Funiculars
Més del que t'imagines

Descobreix MONTSERRAT

Cercador
Horaris cremallera
01
Jun

Va a abandonar la web "LA MOLINA", si usted continua navegando, será redirigido a una web gestionada por BONUS SPORTS MARKETING SL. Si no le interesa abandonar la web "LA MOLINA", clique en Cancelar.

Redirigint...
Cancel·lar
Escull la millor opció

Bitllets combinats

Opinions
9,1
Basat en '14' opinions
Facebook
Cada vegada que hi vaig m'agrada més....
10
“Cada vegada que hi vaig m'agrada més. Vaig guanyar el trivial aquest estiu, i fins ara no havia pogut gaudir del premi. El Tot Montserrat és genial! Estic...”

Actualitat & Esdeveniments

 • Montserrat celebra el Dia Europeu dels Parcs 2020
  20/05/20 - Notícies
  Montserrat celebra el Dia Europeu dels Parcs 2020

  La Generalitat de Catalunya commemora el 24 de maig el Dia Europeu dels Parcs, efeméride que recorda la creació del primer parc natural a Europa al 1909, concretament a Suècia.

   

  La Federació EUROPARC, que agrupa 38 països, promou un any més la celebració d’aquest dia, que enguany té per lema "La natura, bona per la teva salut". En la situació excepcional que estem vivint ha de prevaler la recomanació #quedatacasa de manera que la proposta és, realitzar activitats virtuals.

 • Transformar Catalunya, millorar el món: un compromís compartit amb el desenvolupament sostenible
  04/05/20 - Notícies
  Transformar Catalunya, millorar el món: un compromís compartit amb el desenvolupament sostenible
 • Trobaràs tots els pobles que envolten Montserrat en aquesta sopa de lletres?
  30/03/20 - Blog
  Trobaràs tots els pobles que envolten Montserrat en aquesta sopa de lletres?

  Pots repetir-lo les vegades que vulguis. Comparteix-ho amb les teves amistats per veure qui aconsegueix trobar més ràpid tots els pobles!

 • FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes donada la situació de tancament anticipat de les estacions d'esquí i muntanya i els trens turístics d'FGC
  16/03/20 - Notícies
  FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes donada la situació de tancament anticipat de les estacions d'esquí i muntanya i els trens turístics d'FGC

  Les estacions d'esquí i muntanya d’FGC van anunciar el tancament de les seves instal·lacions a partir del 14 de març de 2020 a causa de la situació creada pel virus SARS-CoV-2, atenent la instrucció de l’Administració de la Generalitat de Catalunya en matèria de contenció del virus. Ara posa a disposició diferents FAQs per resoldre els dubtes dels usuaris.

 • 14/03/20 - Notícies
  Actualització de l’operativa de servei als Trens Cremalleres d’FGC en el context de la situació actual d’excepcionalitat amb motiu del virus SARS-CoV-2

  A partir del 15/3/20, el servei comercial de transport de viatgers als Trens Cremallera de Montserrat i Funicular de Sant Joan i Vall de Núria quedarà suspès tot atenent les recomanacions de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

   

 • 13/03/20 - Notícies
  Horaris Especials de servei al Tren Cremallera de Montserrat

  Com a mesura preventiva davant la situació provocada per l’afectació del coronavirus SARS-CoV-2 a partir de demà dia 14 de març el funicular de Sant Joan quedarà tancat al públic. 

  El Cremallera, en considerar-se un servei de mobilitat en l’àmbit de la muntanya de Montserrat, es mantindrà en funcionament però amb horaris i mesures especials

 • La Vertical Montserrat posposa la data de celebració de la cursa
  12/03/20 - Notícies
  La Vertical Montserrat posposa la data de celebració de la cursa

  La organització de la cursa Vertical Montserrat degut a la situació de risc provocada pel coronavirus COVID-19, les recomanacions sanitàries i les mesures preventives del Departament d’Interior, s’ha decidit ajornar la cursa a dissabte 17 d’octubre de 2020.

 • Vaga General el 8 de març de 2020 i eventuals afectacions al servei
  06/03/20 - Notícies
  Vaga General el 8 de març de 2020 i eventuals afectacions al servei

  Amb motiu de la vaga general convocada pel proper diumenge 8 de març, es preveuen eventuals afectacions en la prestació dels serveis i obertura de les instal·lacions

 • Noves Tarifes 2020
  20/12/19 - Notícies
  Noves Tarifes 2020

  A partir del dia 1 de gener, s’apliquen les noves tarifes per a l’any 2020. Podeu consultar les noves tarifes a www.cremallerademontserrat.cat i a les vitrines informatives de les estacions a partir de l’1 de gener.

 • Horaris i servei especial de Cremallera i Funiculars el dia de Nadal
  05/12/19 - Notícies
  Horaris i servei especial de Cremallera i Funiculars el dia de Nadal

  Per al dia de Nadal, el 25 de desembre, el Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan circularan en horaris especials.

Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.