93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

Molt més del que t'imagines
Montserrat: Cremallera & Funiculars
Més del que t'imagines

Descobreix MONTSERRAT

Cercador
Horaris cremallera
08
Abr

Va a abandonar la web "LA MOLINA", si usted continua navegando, será redirigido a una web gestionada por BONUS SPORTS MARKETING SL. Si no le interesa abandonar la web "LA MOLINA", clique en Cancelar.

Redirigint...
Cancel·lar
Escull la millor opció

Bitllets combinats

Opinions
8,9
Basat en '14' opinions
Facebook
Cada vegada que hi vaig m'agrada més....
10
“Cada vegada que hi vaig m'agrada més. Vaig guanyar el trivial aquest estiu, i fins ara no havia pogut gaudir del premi. El Tot Montserrat és genial! Estic...”

Actualitat & Esdeveniments

 • Trobaràs tots els pobles que envolten Montserrat en aquesta sopa de lletres?
  30/03/20 - Blog
  Trobaràs tots els pobles que envolten Montserrat en aquesta sopa de lletres?

  Pots repetir-lo les vegades que vulguis. Comparteix-ho amb les teves amistats per veure qui aconsegueix trobar més ràpid tots els pobles!

 • FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes donada la situació de tancament anticipat de les estacions d'esquí i muntanya i els trens turístics d'FGC
  16/03/20 - Notícies
  FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes donada la situació de tancament anticipat de les estacions d'esquí i muntanya i els trens turístics d'FGC

  Les estacions d'esquí i muntanya d’FGC van anunciar el tancament de les seves instal·lacions a partir del 14 de març de 2020 a causa de la situació creada pel virus SARS-CoV-2, atenent la instrucció de l’Administració de la Generalitat de Catalunya en matèria de contenció del virus. Ara posa a disposició diferents FAQs per resoldre els dubtes dels usuaris.

 • 14/03/20 - Notícies
  Actualització de l’operativa de servei als Trens Cremalleres d’FGC en el context de la situació actual d’excepcionalitat amb motiu del virus SARS-CoV-2

  A partir del 15/3/20, el servei comercial de transport de viatgers als Trens Cremallera de Montserrat i Funicular de Sant Joan i Vall de Núria quedarà suspès tot atenent les recomanacions de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

   

 • 13/03/20 - Notícies
  Horaris Especials de servei al Tren Cremallera de Montserrat

  Com a mesura preventiva davant la situació provocada per l’afectació del coronavirus SARS-CoV-2 a partir de demà dia 14 de març el funicular de Sant Joan quedarà tancat al públic. 

  El Cremallera, en considerar-se un servei de mobilitat en l’àmbit de la muntanya de Montserrat, es mantindrà en funcionament però amb horaris i mesures especials

 • La Vertical Montserrat posposa la data de celebració de la cursa
  12/03/20 - Notícies
  La Vertical Montserrat posposa la data de celebració de la cursa

  La organització de la cursa Vertical Montserrat degut a la situació de risc provocada pel coronavirus COVID-19, les recomanacions sanitàries i les mesures preventives del Departament d’Interior, s’ha decidit ajornar la cursa a dissabte 17 d’octubre de 2020.

 • Vaga General el 8 de març de 2020 i eventuals afectacions al servei
  06/03/20 - Notícies
  Vaga General el 8 de març de 2020 i eventuals afectacions al servei

  Amb motiu de la vaga general convocada pel proper diumenge 8 de març, es preveuen eventuals afectacions en la prestació dels serveis i obertura de les instal·lacions

 • Noves Tarifes 2020
  20/12/19 - Notícies
  Noves Tarifes 2020

  A partir del dia 1 de gener, s’apliquen les noves tarifes per a l’any 2020. Podeu consultar les noves tarifes a www.cremallerademontserrat.cat i a les vitrines informatives de les estacions a partir de l’1 de gener.

 • Horaris i servei especial de Cremallera i Funiculars el dia de Nadal
  05/12/19 - Notícies
  Horaris i servei especial de Cremallera i Funiculars el dia de Nadal

  Per al dia de Nadal, el 25 de desembre, el Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan circularan en horaris especials.

 • FGC se suma a les accions contra la violència masclista amb una campanya de Tolerància 0
  21/11/19 - Notícies
  FGC se suma a les accions contra la violència masclista amb una campanya de Tolerància 0

  Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha llençat la campanya amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que se centra en la visibilització, la sensibilització i la lluita contra les violències sexuals.

 • L’ús del Cremallera de Montserrat genera un estalvi anual de 180,55 tones de CO2
  15/11/19 - Notícies
  L’ús del Cremallera de Montserrat genera un estalvi anual de 180,55 tones de CO2

  En els últims 9 anys, de mitjana, el ferrocarril que uneix Monistrol amb el Monestir ha evitat que 97000 vehicles/any circulin pel Parc Natural de Montserrat

Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.