93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

Més del que t'imagines

Descobreix MONTSERRAT

Cercador
Horaris cremallera
23
Set

Va a abandonar la web "LA MOLINA", si usted continua navegando, será redirigido a una web gestionada por BONUS SPORTS MARKETING SL. Si no le interesa abandonar la web "LA MOLINA", clique en Cancelar.

Redirigint...
Cancel·lar
Escull la teva experiència

ET PROPOSEM

Opinions
9,5
Basat en '14' opinions
Facebook
Cada vegada que hi vaig m'agrada més....
10
“Cada vegada que hi vaig m'agrada més. Vaig guanyar el trivial aquest estiu, i fins ara no havia pogut gaudir del premi. El Tot Montserrat és genial! Estic...”

Actualitat & Esdeveniments

 • El Funicular de la Santa Cova es posa en servei el 17 d’agost després de la seva total renovació
  07/08/20 - Notícies
  El Funicular de la Santa Cova es posa en servei el 17 d’agost després de la seva total renovació

  El Funicular de la Santa Cova tornarà a oferir servei a partir d’aquest dilluns, 17 d’agost després de dos anys durant els quals s’ha realitzat una revisió a fons de la infraestructura per a millorar les prestacions i modernitzar-la.

 • Montserrat activa el servei de venda online de bitllets per al Cremallera i els Funiculars
  20/07/20 - Notícies
  Montserrat activa el servei de venda online de bitllets per al Cremallera i els Funiculars

  Montserrat posa en marxa el servei en línia de venda dels bitllets per al Cremallera i els Funiculars. Amb l'objectiu d'oferir una opció segura als usuaris que decideixin visitar l'emblemàtica muntanya de Montserrat, FGC Turisme ha activat al web de Montserrat la venda online dels bitllets a través d'ecommerce.

 • El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu
  22/06/20 - Notícies
  El Cremallera i Funiculars de Montserrat adapten el seu horari per aquest estiu

  En aquesta temporada d'estiu del 2020, el Tren Cremallera de Montserrat i el Funicular de Sant Joan adapten els seus horaris d'avtivitat per oferir el millor servei a l'usuari.

 • El Cremallera i Funiculars de Montserrat tornen a l’activitat el 24 de juny
  16/06/20 - Notícies
  El Cremallera i Funiculars de Montserrat tornen a l’activitat el 24 de juny

  El Tren Cremallera i el funicular de Sant Joan reprenen el viatge el pròxim 24 de juny. La posada en marxa d’aquests serveis ofereix als visitants l’oportunitat d’accedir a un dels llocs més emblemàtics de Catalunya, amb mitjans de transport sostenibles i amb increïbles vistes al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.  

 • FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes sobre l'obertura de les estacions de muntanya i els trens turístics d’FGC
  10/06/20 - Notícies
  FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes sobre l'obertura de les estacions de muntanya i els trens turístics d’FGC

  FGC aquest any posa tots els seus actius de turisme de muntanya i trens turístics a favor de la recuperació dels espais de lleure a l’aire lliure i del concepte d’agafar aire en plena natura després d’aquesta etapa de confinament pel coronavirus. 

 • Montserrat celebra el Dia Europeu dels Parcs 2020
  20/05/20 - Notícies
  Montserrat celebra el Dia Europeu dels Parcs 2020

  La Generalitat de Catalunya commemora el 24 de maig el Dia Europeu dels Parcs, efeméride que recorda la creació del primer parc natural a Europa al 1909, concretament a Suècia.

   

  La Federació EUROPARC, que agrupa 38 països, promou un any més la celebració d’aquest dia, que enguany té per lema "La natura, bona per la teva salut". En la situació excepcional que estem vivint ha de prevaler la recomanació #quedatacasa de manera que la proposta és, realitzar activitats virtuals.

 • Transformar Catalunya, millorar el món: un compromís compartit amb el desenvolupament sostenible
  04/05/20 - Notícies
  Transformar Catalunya, millorar el món: un compromís compartit amb el desenvolupament sostenible
 • Trobaràs tots els pobles que envolten Montserrat en aquesta sopa de lletres?
  30/03/20 - Blog
  Trobaràs tots els pobles que envolten Montserrat en aquesta sopa de lletres?

  Pots repetir-lo les vegades que vulguis. Comparteix-ho amb les teves amistats per veure qui aconsegueix trobar més ràpid tots els pobles!

 • FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes donada la situació de tancament anticipat de les estacions d'esquí i muntanya i els trens turístics d'FGC
  16/03/20 - Notícies
  FGC posa a disposició de les persones usuàries un document amb preguntes i respostes donada la situació de tancament anticipat de les estacions d'esquí i muntanya i els trens turístics d'FGC

  Les estacions d'esquí i muntanya d’FGC van anunciar el tancament de les seves instal·lacions a partir del 14 de març de 2020 a causa de la situació creada pel virus SARS-CoV-2, atenent la instrucció de l’Administració de la Generalitat de Catalunya en matèria de contenció del virus. Ara posa a disposició diferents FAQs per resoldre els dubtes dels usuaris.

 • 14/03/20 - Notícies
  Actualització de l’operativa de servei als Trens Cremalleres d’FGC en el context de la situació actual d’excepcionalitat amb motiu del virus SARS-CoV-2

  A partir del 15/3/20, el servei comercial de transport de viatgers als Trens Cremallera de Montserrat i Funicular de Sant Joan i Vall de Núria quedarà suspès tot atenent les recomanacions de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

   

Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.