93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

ca

Descobreix Montserrat 

Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

  • Parc Natural de la Muntanya de Montserrat

     

    Montserrat és la muntanya més representativa de Catalunya i, de fet, gràcies a les seves sorprenents característiques s’ha convertit en un dels símbols catalans. La seva peculiar morfologia, el seu parc natural i la seva mil·lenària tradició la converteixen en un referent incomparable objecte de milions de visites d’arreu del món.

    El massís de Montserrat és únic i inigualable. Els seus pics arrodonits, anomenats “agulles”, configuren el tret més característic i espectacular de la seva serralada. Al pic més alt de la muntanya de Montserrat es troba el cim de Sant Jeroni (1.236 m), des d’on es pot admirar una meravellosa panoràmica des dels Pirineus al mar i els dies clars, fins i tot, s’arriba a veure l’illa de Mallorca.

    Pel que fa a la fauna del Parc, avui dia s’hi poden trobar espècies típicament mediterrànies que conviuen, en certes zones de la serra, amb algunes de tendència centreeuropea. Quant a la flora, la muntanya de Montserrat és rica, sobretot, en alzinars i, a més, s’hi poden trobar algunes poblacions d’arbres caducifolis (com rouredes o teixedes).

  • Galeria d'imatges

Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.