93 252 14 80
Informació: 93 252 14 80

Descarrega les teves fotos de record 

Photopoint

 • Emporta't el teu record del Photopoint de Montserrat

  Photopoint Montserrat

   

  El Photopoint és una càmera de fotografies que equipa un disparador amb temporitzador. El temporitzador inicia el compte enrere de forma automàtica (emet un so que adverteix de la posada en marxa) a partir que l'usuari/ària prem un botó "virtual" a la pantalla que equipa la màquina. D'aquesta manera, totes les persones usuàries es poden endur un record gratuït digital del seu dia a Montserrat amb una fotografia que quedarà emmagatzemada i accessible des de la plataforma skiline.cc, a la qual podran accedir amb codi del tiquet que la màquina ha imprès després de fer la foto. Un cop localitzada la imatge, els usuaris podran descarregar i/o compartir la seva fotografia.

   

  El nou Photopoint de Montserrat està ubicat en un indret paisatgísticament únic, al mirador del Geoparc de l'estació superior del Funicular de Sant Joan, amb vistes panoràmiques a tot Catalunya!

   

   

  Quan facis la teva visita, emporta't un record!

 • ENTRA EL CODI DEL TIQUET I ACONSEGUEIX EL TEU RECORD
  LA TEVA FOTOGRAFIA
  Aconsegueix-la
 • Darreres Fotografies al Photopoint de Montserrat

 • Condicions d'ús

  L'informem que en fer ús d'aquest equip de Photopoint, vostè consent que la seva imatge sigui captada i emmagatzemada en format digital per part de Alturos Destinations GmbH (el responsable del tractament) amb domicili a Klagenfurt (Àustria), A-9020, Lakeside B03 i correu electrònic: [email protected] La finalitat del tractament és perquè vostè pugui tenir accés als serveis que s'ofereixen al portal Skiline. 

  L'informem que les seves dades podran ser cedides a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb domicili a Barcelona, 08017, C. dels Vergós i correu electrònic [email protected] amb la finalitat de promocionar les activitats d'aquesta empresa. Vostè podrà trobar tota la informació relativa a la protecció de dades, a l'exercici dels seus drets i a les condicions d'ús del present servei, consultant la Política de Privacitat completa, la Declaració de consentiment i els Termes i condicions d'aquest servei a la pàgina web www.skiline.cc

FGCAltres webs d'FGC Turisme
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.